Om os

 

Forresten er en stofbutik, der sælger gemt og glemt stof - altså restpartier, glemte ruller og de sidste meter af stof der udgår af produktionen.

 

Alt for meget af det stof der produceres, når aldrig at blive syet til tøj, fordi det bliver liggende på lagre, indtil sæsonen har skiftet, og nye stoffer har nået butikshylderne. Derfor ender stoffet sine dage som affald, eller bliver i bedste fald genanvendt. Det, synes vi hos Forresten, er en skam, for vi mener, at smukt stof fortjener at blive syet til tøj og brugt både for syerskens og miljøets skyld.

 

Udvalget hos Forresten er derfor lille og varrierende og følger ikke nødvendigvis sæsonens trends, da udvalget afhænger af, hvad vi finder nederst på vores leverandørers hylder og bagerst på deres lagre. Vi kan heller ikke altid give en fuldstændig materialebeskrivelse, da de informationer kan være gået tabt undervejs i stoffets liv.

 

Vi garanterer ikke, at du ikke kan finde de samme stoffer i andre butikker, som du finder hos Forresten, men når vi har udsolgt, har vi sjældent mulighed for at købe mere, så hvis du finder noget, du kan li', er det med at slå til.

 

Forresten er min og min families hobbyprojekt og hjertebarn, og vi glæder os til at dele vores passion for smukt stof og hjemmesyet tøj med dig.

 

/Josefine