Brug resterne: til fødselsdagsfest

Oprettet d.

Jeg har mange søskende, og de fleste af dem har børn, så der bliver holdt MANGE børnefødselsdage i min familie! 

 

Så jeg tænkte, at det var en god lejlighed til at få brugt nogle stofrester, og skåne vores miljø en lille smule, ved at erstatte nogle engangsprodukter med genanvendelige versioner af stof:

 

VIMPLER: 

Jeg synes det er så hyggeligt at pynte huset fint op til fødselsdagsfest, og her er en flagranke eller vimpel helt perfekt.

Jeg fulgte samme fremgangsmåde som Eva Pryds forklarer i denne artikel - bortset fra pyntestiklingen på forsiden, den var jeg for doven til :)

Jeg lavede min vimpel meget lang, så den kan række på tværs af stuen, og jeg brugte bare de bomuldsrester jeg lige havde liggende, uden at tænke alt for meget over at de skulle matche. 

 

GAVEPOSER:

I denne weekend skal vi til fødselsdag hos mine tvillingeniecer som fylder 8, og det brugte jeg som anledning til endelig at få syet nogle fine gaveposer. Jeg brugte lidt ekstra tid på at gøre dem vendbare og lave løbegang til bindebånd, lige som Eva Pryds beskriver i denne artikel, da mine niecer har en masse fine, små legeting, smykker og andet som fint kan opbevare deres ting i efterfølgende. 

 

Jeg gjorde mig lidt mere umage med at udvælge stofresterne til pigernes gaveposer, i håb om, at de vil falde i deres smag og blive genbrugt. 

 

Jeg synes begge projekter er en rigtig fin og anvendelig måde at bruge sine bomuldsrester på, og jeg har en naiv forestilling om at jeg får tid til at sy en masse gaveposer inden jul :)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar