Gratis t-shirt mønstre til (næsten) hele familien

Oprettet d.

Gratis t-shirt mønstre til (næsten) hele familien

Jeg elsker at sy t-shirts til familien, for så kan vi få dem, lige som vi vil have dem.

 

Jeg er kort, min mand er lang og mine drenge (især den største) er meget kræsne i forhold til farver og print - så for mig giver det mening, at lave vores t-shirts selv, så vi ikke skal ræse rundt i butikkerne for at finde noget, der passer alle.

 

Til mine drenge og min mand har jeg fundet et basismønster, som jeg har tilpasset så det passer lige præcis til deres størrelse og smag, og til mig selv veksler jeg mellem en håndfuld forskellige mønstre, alt efter hvad jeg lige synes jeg mangler i garderoben. Alle mønstrene er gratis, og kan printes derhjemme, så man kan komme i gang med det samme.

 

Hvis du kender til et godt gratis t-shirt mønster må du meget gerne tippe mig, så tilføjer jeg det til listen, men her er mine yndlingsmønstre til t-shits til hele familien:

 

Dame:

Mandy Boat Tee - løs, oversize t-shits med bådudskæring

Plantain T-shirt - t-shirt med let a-form, forskellige ærmelængder og rund halsudskæring

The Stellan Tee - løs, kort t-shirt med rund hals og korte ærmer

 

Børn:

The Ringer Tee - basismønster til børne t-shirts, størrelse nyfødt til 6 år

Rowan Tee - Fint mønster på langærmet børne t-shirt, der går helt op til størrelse 164!

 

Mand:

Melly Sews men's t-shirt - basismønster til mande t-shirt. Mønsteret er kun i medium, men jeg brugte det som udgangspunkt, og ændrede det efter målene på min mands yndlings t-shirt.

 

Til mig og min mand syr jeg i min egen t-shirt jersey som jeg har i sort og hvid. Det er overskudsstof fra et lille dansk tøjmærke, og derfor i en helt vildt god kvalitet og mere stabil og kraftig end det meste almindelige bomuldsjersey.

 

Til min lille dreng kan jeg stadig slippe afsted med at sy i jersey med søde mønstre, og jeg forestiller mig, at han skal have et sæt med shorts og t-shirt i denne her grå bomuldsjersey med guldsmede og et i den her mintgrønne med fugle på.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar