Jeg drømmer om forår!

Oprettet d.

Jeg drømmer om forår!

Så snart vintergækkerne begynder at skyde op af jorden, og dagene bliver længere, begynder det at krible i mine fingre for at sy lette forårskjoler med masser af farve

 

I næste uge har jeg et par dages ferie, og vil bruge tiden på at begynde på nogle af alle de forårsprojekter jeg drømmer om at sy - selvom jeg måske burde få gjort vinterprojekterne færdig først.

 

Men hvis du heller ikke kan vente med at skifte sweater og frakker ud med kjoler, vil jeg her dele min top 3 over forårsprojekter.

 

1: The Georgie Dress fra Sew Over It. Georgie er en vintageinspireret hverdagskjole, som sys i let jersey. Jeg går næsten altid i kjole på arbejdet, og tænker, at Georgie vil passe perfekt ind i samlingen, da den både kan bruges med tykke strømpebukser og en cardigan, mens det endnu er koldt og med bare ben, når det bliver varmere igen.

 

Jeg vil sy min Georgie i Karry eller Polka. Eller måske begge dele.

 

 

2: The Mira Dress fra Fiber Mood. Mira er en let, moderne kjole som sys i fastvævet stof, vælger du stof med god struktur får du mere strut i skørtet, og vælger du stof med fald, får kjolen et blødere og romantisk udtryk. Jeg er vild med Miras simple og moderne snit, og jeg vil lave den lang nok til, at den både kan bruges over bukser, mens det stadig er koldt og med bare ben og sandaler til sommer.

 

Jeg planlægger at sy min Mira i Penselstrøg, en florlet og fin viscose, som vil give masser af fald og farvespil til kjolen.

 

 

3: V-Neck Jumpsuit fra The Assembly Line. Som så mange andre i sy-verdenen er jeg blevet vild med heldragter, og den her fra Assembly Line er i mine øjne helt perfekt. De korte ben og ærmer gør, at den ikke kommer til at virke over overvældende på min korte krop, og den simple konstruktion gør, at den ikke er et uoverskueligt projekt at kaste sig ud i, som mange andre dragter godt kan være for mig, når fuldtidsjob, drengebørn og vasketøj kræver, at de fleste syprojekter skal kunne overstås på en aften eller to.

 

Jeg vil sy min dragt i Den Store Badedag i blå/hvid - så kan jeg havde den på, når forhåbentlig skal følge en masse af mine hhx-elever til afsluttende eksamen til sommer :) 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar