Rene linjer og kæmpe ærmer...

oprettet d.

Rene linjer og kæmpe ærmer...

... det var drømmen, da jeg skitserede min seneste kjole, som jeg skal bruge, til en fødselsdagsfest senere på måneden.

 

Jeg havde forelsket mig i en let og blød bomuld, i klar lyserød som med sin melerede vævning, givet et super smukt udtryk. Jeg tænkte, at for at det enkle stof rigtig kunne komme til sin ret, ville jeg lave en kjole med dramatiske ærmer og masser af stillinjer. Så jeg valgte the Farrow Dress fra Grainline Studios som udgangspunkt, fordi jeg er vild med lommerne og syningerne midt for og bag, som jeg synes, bryder stoffet så fint. Kjolen kombinerede jeg med en bluse fra Alt om Håndarbejde, som har de fineste, kæmpestore pufærmer. 

 

Jeg klippede mønstret til blusen i mønsterpapir, og lagde det ovenpå kjolen, da jeg klippede stoffet, så ærmegab og krave blev som blusen, men skørtet blev som kjolen. Forstykket til kjolen syede jeg efter beskrivelsen af Farrow kjolen og resten (overdel, ærmer, hals) syede jeg efter blusemønstret. Det var en simple men markant ændring af Farrow kjolen, som var simpelt og sjov at lave.

 

Jeg syede manchetterne sammen, og valgte nogle retroknapper fra gemmerne til pynt, og alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet, selvom det sidste jeg egentlig har brug for i min garderobe er endnu en lyserød festkjole. Men det er en helt anden historie.

 

                


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar