Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Forresten

40855351

Fjeldstedsvej 1

8680 Ry

josefine@forresten.dk

60729281

 

Betaling

Hos Forresten kan du betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA og VISA Electron
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb end det, du har godkendt ved gennemførslen af dit køb. Der opkræves ingen gebyrer for betaling.

Alle beløb i webshoppen er angivet i danske kroner og er inkl. moms.
Forresten bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Vi gemmer ingen oplysninger om dit betalingskort.

 

Fragt

Forsendelse af varer indenfor Danmark grænser sker med DAO med mindre andet er aftalt.
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage - vi afsender pakker minimum mandag, onsdag og fredag. Når din ordre afsendes modtager du en email og/eller SMS direkte fra DAO med information, så du kan følge forsendelsen.

Levering af varer fra Forresten anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Dog tages afklippede metervarer ikke retur da de betragtes som specialfremstillede varer.

Det er ikke muligt at fortryde sit køb ved at lade pakken blive sendt retur til os, hvis dette sker vil der blive faktureret for omkostninger i forbindelse med dette.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til josefine@forresten.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Josefine Thørring

Fjeldstedsvej 1

8680 Ry

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 Vi registrerer og videregiver de personoplysninger (fx navn og adresse), som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Forresten og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på Forresten.dk er Josefine Thørring. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: josefine@forresten.dk. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte josefine@forresten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29/01-20